Αποκλειστικά για Άντρες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SPA ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Ευεξία για Άντρες

ESPA
Men’s Shoulder, Neck & Face

Αυτή η περιποίηση λειτουργεί για τον καθαρισμό, την ισορροπία και ενυδάτωση του δέρματος. Η προηγμένη τριπλή τεχνική καθαρισμού και οι ζεστές πετσέτες βοηθούν στον καθαρισμό της επιδερμίδας. Ένα χαλαρωτικό μασάζ το οποίο απελευθερώνει τους πιασμένους μύες και την ένταση.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 60min
  • ΤΙΜΗ: €140.00

GB SPA muscle reviver massage

ESPA
Muscle Reviver

Συνεπτυγμένο μασάζ για όσους υποφέρουν από πονοκεφάλους και καταπόνηση του αυχένα λόγω έντασης. Αυτό το ιδιαίτερα καταπραϋντικό μασάζ πλάτης, που συνοδεύεται από αγχολυτικό μασάζ κεφαλής, είναι ο ιδανικός τρόπος να αποβάλλετε την ένταση και να ξεκουράσετε τους σφιγμένους μύες σας.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 40min
  • ΤΙΜΗ: €100.00

A STATE OF MIND

Χρήσιμη Πληροφορία

Όλες οι θεραπείες θα μπορούσαν να προσφερθούν και ως δωροεπιταγή στους φίλους σας.

treatments

ΕΥΕΞΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

Υπηρεσίες Σπα
για Άντρες

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Το GB spa προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικές θεραπείες, ειδικά σχεδιασμένα για άνδρες. Προσαρμοσμένες στις ατομικές τους ανάγκες, όλες οι θεραπείες έχουν επιλεγεί για να προσφέρουν το υπέρτατο στάδιο ηρεμίας και χαλάρωσης. Από θεραπείες προσώπου μέχρι μασάζ ιδανικά για μετά από πολύωρες πτήσεις, οι άνδρες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν απόλυτη αναζωογόνηση του σώματος, να εξαγνίσουν, να ισορροπήσουν και να ενδυναμώσουν το δέρμα τους.

Spa area

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Περιποιηθείτε εσάς και τους φίλους σας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ESPA body wraps

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιτυλίξεις
Σώματος

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ