Περιποιήσεις Σώματος

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ

Θεραπείες Σώματος

ESPA
Stimulating Hip&Thigh Treatment

Μετά από μια βαθιά απολέπιση ακολουθεί ένα αποτοξινωτικό μασάζ που τονώνει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα στις περιοχές που έχουν την τάση να εμφανίζουν κυτταρίτιδα. Η εφαρμογή πίεσης και το λεμφικό μασάζ βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 55min
  • ΤΙΜΗ: €150.00

ESPA
Salt & Oil Scrub

Ένα προσεκτικά συνδυασμένο μείγμα από αιθέρια έλαια και θαλάσσιο αλάτι που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στη βελτίωση της τονικότητας. Προστατεύει το δέρμα από την ξηρότητα και το βοηθά να επανακτήσει τη χαμένη του ενέργεια.
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 25min
  • ΤΙΜΗ: €70.00

GB spa reflexology

Reflexology

Εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια ώστε να αποδεσμευτεί το στρες και η ένταση. Βοηθάει στη βελτίωση του κυκλοφορικού και ενθαρρύνει τη φυσική αίσθηση ισορροπίας.  
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 55min
  • ΤΙΜΗ: €120.00

A STATE OF MIND

Χρήσιμη Πληροφορία

Όλες οι θεραπείες θα μπρορούσαν να προσφερθούν και ως δωροεπιταγή στους φίλους σας.

treatments

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ισορροπήστε τα Τσάκρα σας

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Απολαύστε ένα εξατομικευμένο ταξίδι ευημερίας, με την καθοδήγηση των θεραπευτών μας που θα σας βοηθήσουν να ταιριάξετε τη θεραπεία της επιλογής σας με τις προσωπικές σας ανάγκες. Επαναφέρετε την αρμονία στο μυαλό και το σώμα σας και εξαγνίστε το δέρμα σας βιώνοντας μια νέα, βαθιά αίσθηση ζωτικότητας. Τονώστε το δέρμα σας και απελευθερώστε την ένταση, εξισορροπώντας τα Τσάκρας σας και το ενεργειακό σας πεδίο.

Spa area

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Περιποιηθείτε εσάς και τους φίλους σας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ESPA salt & oil scrub

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μασάζ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ