Μασάζ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΑΖ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Μασάζ

Back, neck and shoulder massage

Back, Neck & Shoulders

Νιώστε, με αυτό το κλασικό μασάζ όλη την ένταση που έχει συσσωρευτεί στην πλάτη, τον αυχένα και τους ώμους σας, έπειτα από μια αγχώδη και απαιτητική ημέρα, απλώς να εξαφανίζεται (40').
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 40min
 • ΤΙΜΗ: €130.00

ESPA
Balinese Massage

Απολαύστε ένα εξελιγμένο μασάζ με μεγάλες κινήσεις, διατάσεις και τεχνικές ευθυγράμμισης. Συμπεριλαμβάνονται ζεστές πέτρες ώστε να διασφαλισθεί η ανακούφιση από την ένταση. Ένα μασάζ απαλό, χαλαρωτικό και απόλυτα απολαυστικό.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80min
 • ΤΙΜΗ: €190.00

ESPA
Aromatherapy Massage

Επιλέξτε τα αιθέρια έλαια που σας ταιριάζουν και απολαύστε μία από τις καλύτερες αγχολυτικές περιποιήσεις. Ένα χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής και σώματος που βοηθάει στην ενδυνάμωση του νευρικού συστήματος και στη χαλάρωση σφιγμένων μυών.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70min
 • ΤΙΜΗ: €170.00

ESPA
Hot Stones Massage

Η περιποίηση αυτή γίνεται με πέτρες βασάλτη με τη χρήση ενός μίγματος αιθέριων ελαίων που έχουν επιλεγεί ειδικά για εσάς. Το μασάζ με πέτρες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την επίτευξη αρμονίας, τη θετική ενεργειακή ροή και την αίσθηση ισορροπίας.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70min
 • ΤΙΜΗ: €170.00

ESPA deep muscle massage

ESPA
Deep Muscle Massage

Δυναμικό μασάζ ειδικά σχεδιασμένο να ανακουφίζει από την ένταση και τη μυϊκή καταπόνηση.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 55min
 • ΤΙΜΗ: €170.00

GB Personalised Massage

Στο συγκεκριμένο μασάζ, ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τις θεραπευτικές δεξιότητές του συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές μασάζ προκειμένου να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανάγκες του επισκέπτη.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70
 • ΤΙΜΗ: €210.00

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Χρήσιμη Συμβουλή

Όλες οι θεραπείες του GB Spa μπορούν να διατεθούν και σαν δωροεπιταγές.

treatments

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ SPA

Υπηρεσίες Μασάζ & Χαλάρωσης

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας και χαλαρώστε με ένα ολιστικό μασάζ, βιώστε την απόλυτη εμπειρία ευεξίας στην καταπραϋντική ατμόσφαιρα του GB Spa και απολαύστε μια αναζωογονητική ημέρα spa με θεραπείες spa, περιποιήσεις σώματος και μοναδικές τεχνικές μασάζ. Παραδοθείτε στα χέρια των θεραπευτών μας και βιώστε μια αξέχαστη ημέρα περιποίησης στο πολυτελές GB spa στην Αθήνα.

Η Απόλυτη Εμπειρία Spa

Επωφεληθείτε από μοναδικές μασάζ προσφορές, επιλέξτε υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας και προγραμματίστε ένα μασάζ στην Αθήνα που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας στα πιο εξωτικά μέρη της γης . Επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία σε σώμα, νου και πνεύμα με μια αναζωογονητική και τονωτική θεραπεία μασάζ και απαλλαχθείτε από την ένταση και το άγχος καθώς οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας σας μεταφέρουν λίγη από τη μαγεία της ευεξίας. Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία spa που του αξίζει και αφήστε τα υπόλοιπα στα χέρια των ειδικών.

Θεραπείες Μασάζ με την Υπογραφή GB Spa

Αφήστε τα αρώματα της φύσης και τα αιθέρια έλαια να σας οδηγήσουν στην απόλυτη χαλάρωση με ένα χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας, βελτιώστε την κυκλοφορία σας με ρεφλεξολογία, ενισχύστε την ενέργειά σας με ένα μασάζ με πέτρες, διώξτε μακριά την ένταση με ένα αγχολυτικό μασάζ reviver και βελτιώστε τη στάση του σώματος σας με ένα ξεχωριστό ταϊλανδέζικο μασάζ και άλλες μοναδικές τεχνικές μασάζ. Όποια και αν είναι η προσωπική σας ανάγκη, οι εξιδεικευμένοι θεραπευτές μας θα χαρούν να σας καθοδηγήσουν να βρείτε την τέλεια θεραπεία μασάζ για να ενισχύσετε την ευεξία σας. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ευεξίας στο GB Spa στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Spa area

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Περιποιηθείτε εσάς και τους φίλους σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Valmont face renewing treatment

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιποιήσεις Προσώπου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ