Τελετουργικά ESPA Αγιουρβεδα

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Αρχαίες Θεραπευτικές Πρακτικές

Ama Releasing Abhyanga

AMA RELEASING ABHYANGA

Μοναδική περιποίηση για όποιον υποφέρει από υψηλά επίπεδα στρες και αϋπνίες. Ξεκινάει με ένα τελετουργικό ποδόλουτρο και ακολουθεί μία τονωτική απολέπιση σώματος με αλάτι και έλαια. Το αγιουρβεδικό μασάζ με τη χρήση ζεστού μίγματος ελαίων εφαρμόζεται στα ενεργειακά κέντρα του προσώπου και του σώματος με σκοπό την αποδέσμευση της έντασης και την επανάκτηση της ενεργητικότητας. Το τελετουργικό τελειώνει με ένα βαθύ χαλαρωτικό μασάζ κεφαλής.  
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 120min
  • ΤΙΜΗ: €250.00

ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Ayurvedic Inspired Rituals

AYURVEDIC INSPIRED RITUALS

Ένα τελετουργικό Αγιουρβέδα που ξεκινά με ποδόλουτρο και ακολουθεί απολέπιση σώματος και περιτύλιξη σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια ζεστά έλαια με αγιουρβεδικά βότανα χρησιμοποιούνται για το μασάζ στα ενεργειακά σημεία του σώματος με ζεστές πέτρες. Τέλος απολαύστε ένα πολυτελές ανατολίτικο μασάζ κεφαλής με βαθιά εισπνοή θεραπευτικών αρωματικών ελαίων. Το τελετουργικό σχεδιάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και τα Dosha σας, το οποίο διαπιστώνετε με τη βοήθεια ενός από τους ειδικούς μας.  
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 120min
  • ΤΙΜΗ: €250.00

ΑΙΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

A STATE OF MIND

Χρήσιμη Πληροφορία

Όλες οι θεραπείες θα μπορούσαν να προσφερθούν και ως δωροεπιταγή στους φίλους σας.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Αρχαίες Θεραπευτικές Πρακτικές

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες των αρχαίων θεραπευτικών πρακτικών Αγιουρβεδα σε συνδυασμό με τις δυτικές πρακτικές, που τροφοδοτούν και επανα-ισορροπούν το σώμα. Ετοιμαστείτε για ένα προσωπικό ταξίδι ευεξίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και ειδικά σχεδιασμένο για να αναζωογονήσετε το σώμα και το πνεύμα σας, να απελευθερώσετε την ένταση και να χαλαρώσετε τους μυς σας.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Περιποιηθείτε εσάς και τους φίλους σας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικά
για Άντρες

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ